marți, 14 octombrie 2014

Fursecuri fragede

Fursecuri fragede

Este o reteta foarte simpla si rapida, iar fursecurile rezultate sunt dementiale si fragede.



Ingrediente:

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 450 g faina
  • 1 fiola esenta de vanilie
Glazura
  •  50 g ciocolata cu lapte
  • 1 lingurita de lapte
Preparare:
 Ouale se sparg si se amesteca bine cu zaharul ( se poate pune zahar pudra pentru a se topi mai repede). Se adauga treptat uleiul, faina in ploaie si la sfarsit adaugam esenta de vanilie. Compozitia finala va arata ca o pasta. Se pune intr-o seringa de patiserie sau cu lingura intr-o tava tapetata cu grtie de copt. Se pot face diverse forme. 


Intr-o craticioara de topeste la bain-marie ciocolata impreuna cu laptele. Se pune intr-o punguta taiata la un colt si se orneaza fursecurile. Sunt foarte fragede si gustoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu