luni, 1 iunie 2015

Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Ingrediente:

  • 3 cartofi mari
  • 2 oua
  • 2 linguri iaurt simplu
  • 2 fire ceapa verde (potrivite)
  • 1 fir usturoi verde
  • 2-3 linguri branza rasa telemea
  • cascaval afumat
  • 1 carnacior afumat
  • 1 bucatica muschi de porc afumat
  • sare
  • piper
Preparare:

     Se spala cartofii si se pun la fiert cu coaja. Cand sunt pe jumatate fierti, se scot si se curata de coaja. Incercam sa ii scobim cu o lingurita, fara sa ii rupem. 
      Separat, batem ouale, punem iaurtul, branza, ceapa si usturoiul tocate, carnaciorul tocat rondele sau bucatele mai mici (dupa preferinta) si muschiul afumat.
Potrivim de sare si piper si incepem prin a umple cartofii cu aceasta compozitie.
Mie mi-a ramas compozitie si am luat un colt de paine pe care l-am umplut cu compozitia ramasa. Deasupra am pus cascaval ras.
Se pun intr-o tava unsa cu putina margarina/unt si se dau la cuptor la foc mediu pana  se rumenesc putin deasupra. Cartofii se pot inlocui si cu baghete de paine care se scobesc de miez si se umplu cu aceasta compozitie.


Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu