TORT RAFFAELLO
- 400 g zahar
- 200 g nuca cocos
- 150 g faina
- 1 plic praf de copt
Ingrediente
crema Tort Raffaello :
- 8 galbenusuri
- 150 g zahar
- 2 budinci cu gust de vanilie
- 700 ml lapte
- 250 g margarina la pachet
- 100 g zahar pudra
Preparare
blat Tort Raffaello :
Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se adauga nuca de cocos, faina in care amestecam praful de copt. Compozitia rezultata se toarna in forma de tort detasabila cu diametrul de 26 cm captusita cu hartie de copt . Se da forma la cutorul preincalzit. Se face proba coacerii cu scobitoarea. Cand e gata, se lasa la racit.
Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se adauga nuca de cocos, faina in care amestecam praful de copt. Compozitia rezultata se toarna in forma de tort detasabila cu diametrul de 26 cm captusita cu hartie de copt . Se da forma la cutorul preincalzit. Se face proba coacerii cu scobitoarea. Cand e gata, se lasa la racit.
Preparare
crema Tort Raffaello :
Intr-un vas punem cele 8 galbenusuri, budincile, zaharul si se adauga treptat laptele rece. Se pune la fiert pana se ingroase. Se lasa la racit si intre timp se freaca untul cu 100 g zahar pudra spuma. Cand crema este complet rece se adauga untul spumat si amestecam pana la omogenizare.
Intr-un vas punem cele 8 galbenusuri, budincile, zaharul si se adauga treptat laptele rece. Se pune la fiert pana se ingroase. Se lasa la racit si intre timp se freaca untul cu 100 g zahar pudra spuma. Cand crema este complet rece se adauga untul spumat si amestecam pana la omogenizare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu