Este o reteta foarte simpla si rapida, iar fursecurile rezultate sunt dementiale si fragede.
Ingrediente:
- 4 oua
- 250 g zahar
- 250 ml ulei
- 450 g faina
- 1 fiola esenta de vanilie
Glazura
- 50 g ciocolata cu lapte
- 1 lingurita de lapte
Preparare:
Ouale se sparg si se amesteca bine cu zaharul ( se poate pune zahar pudra pentru a se topi mai repede). Se adauga treptat uleiul, faina in ploaie si la sfarsit adaugam esenta de vanilie. Compozitia finala va arata ca o pasta. Se pune intr-o seringa de patiserie sau cu lingura intr-o tava tapetata cu grtie de copt. Se pot face diverse forme.
Intr-o craticioara de topeste la bain-marie ciocolata impreuna cu laptele. Se pune intr-o punguta taiata la un colt si se orneaza fursecurile. Sunt foarte fragede si gustoase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu