CHEC APERITIV
Mod de preparare:
Amestecam
intr-un vas faina cu praful de copt . Adaugam pe rand ouale, uleiul, laptele si
condimentam dupa gust cu sare si piper. Amestecam bine si apoi adaugam maslinele
feliate, carnaciorii taiati , ardeiul gras taiat si el cubulete, cascavalul ras
si amestecam usor pentru a nu se sfarama maslinele.
Turnam aceasta compozitie intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Eu folosesc numai hartie de copt. Eu am facut 2 tavi din aceste cantitati dar depinde si de marimea tavilor dvs de chec.
Dam cascavalul pe razatoare si se presara deasupra compozitiei.
Dam la cuptor si coacem circa 40-45 min. ( in functie de cuptor) dupa care scoatem, lasam sa se raceasca si apoi taiem . Este un chec excelent si pentru diferite ocazii.
Turnam aceasta compozitie intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Eu folosesc numai hartie de copt. Eu am facut 2 tavi din aceste cantitati dar depinde si de marimea tavilor dvs de chec.
Dam cascavalul pe razatoare si se presara deasupra compozitiei.
Dam la cuptor si coacem circa 40-45 min. ( in functie de cuptor) dupa care scoatem, lasam sa se raceasca si apoi taiem . Este un chec excelent si pentru diferite ocazii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu