Ingrediente:
- 3 oua
- 2 linguri de lapte
- o lingura de branza rasa telemea
- o jumatate de fir de praz (subtire)
- 3 linguri de malai de porumb
- 1 lingura ulei
Preparare:
Intr-un castron se bat ouale cu laptele, apoi adaugam branza si prazul taiat rondele. Laptele face omleta mai pufoasa. Punem putin ulei in tigaie si cele 2 linguri de malai dar presarat in tigaie si fara sa mestecam in el. Il lasam 1-2 minute la foc mic si apoi turnam ouale fara sa mestecam. Deasupra vom presara lingura de malai ramasa.
Acoperim tigaia cu un capac si il lasam la foc mic pana se incheaga deasupra. Verificati totusi sa nu se arda. Apoi cu grija intoarceti omleta folosin un fund de lemn rotund sau o farfurie mai mare un pic decat tigaia. Mai lasam un pic si e gata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu