Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 oua
- 4-5 linguri faina
- Sare
- Piper alb Evita Condimente
- 1/2 lingurita busuioc uscat Evita Condimente
- Marar
- Ulei pentru prajit
Preparare:
Se curata dovleceii,
se spala si se dau pe razatoarea mare. Se pun la scurs intr-o sita, apoi adaugam branza telemea, sare dupa guat doar daca mai necesita, piperul alb, marar si ouale. Dupa ce amestecam totul, punem faina in ploaie.
Adaugam ulei intr-o tigaie, dam foc mic sau mediu, si punem in tigaie cu o lingura compozitia de dovlecei. Se lasa 3-4 minutr pana se rumesesc pe ambele parti.
Pe un platou punem un servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Chiftelutele se pot servi ca garnitura sau chiar atare cu rosii si branza telemea alaturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu